MOVE> Programma

MOVE> maakt organisaties Sterk

in 6 stappen
naar een sterk bedrijf

Snelstart

Start met een vitaler bedrijf

Vitaliteitskalender

Organiseer activiteiten en evenementen voor het komende jaar

Bedrijfsteams

Stimuleer samenwerking in eigen sportteams

Voeding

Stimuleer een bewust voedingspatroon en biedt gezond eten aan

Persoonlijke begeleiding

Individueel advies waar nodig

Fitter Upp

Zet slimme technieken in om de vitaliteit te meten

Vragen over het MOVE> programma?

F.A.Q.

Het persoonlijk advies wordt door gecertificeerde deskundingen uitgevoerd. Afhankelijk van de behandeling kunnen de kosten bij de eigen zorgverzekeraar gedeclareerd worden.

Om vele redenen. Maar het belangrijkste is dat we inclusief zijn. Dat betekent dat we iedereen aanspreken, ook degene die niet sportief is. Ook stimuleren we lokale sporten.

Dit doen we op vier dimensies: Fysieke gesteldheid, Sociale connectiviteit, Mentale balans en Financiële gezondheid. Vanuit de 0-meting in de Snelstart fase voeren we jaarlijks een audit uit om het resultaat te meten en de verbeterpunten zichtbaar te maken.

Per regio hebben we een MOVE> partner aangesteld. Hij of zij is het contactpersoon en zorgt voor de begeleiding van de Aanvoerders. Onze MOVE> partners hebben intensief onderling contact om elkaar te versterken.

MOVE> staat uiteraard voor “beweging”. Maar het is ook een afkorting voor ons evenementenprogramma Maximize, Optimize, Vitalize en Energize.

Onze prijzen staan vermeld op de website. Hierin wordt onderscheid gemaakt tussen eenmalige en maandelijkse kosten.

Ons Fitter Upp platform maakt gebruik van een App en koppelingen met wearables zoals een Apple Watch of Garmin. Met dit platform worden de resultaten van beweging bijgehouden. Hiermee kunnen Health Coins verdiend worden.

Wij zijn in heel Nederland actief met MOVE>. Onze regionale aanpak zijn we op dit moment aan het uitbreiden naar verschillende steden.

We make you MOVE>

Logo socials

Zie hoe Move> bij kan dragen aan gezondheid binnen jouw bedrijf

Laten we het gesprek aangaan